Header@3x cbac75712852c804c4a0ba3c2dc5986b6cd75721ada90966d5ca9451c81e6dab

Immo Patrimo Een familiebedrijf dat al sinds 1994 gespecialiseerd is in vastgoed.

Woningen / Appartementen

De woningen die wij aanbieden zijn volgens het ‘sleutel-op-de-deur’ principe. We plaatsen ons hiervoor graag in de schoenen van de kandidaat-koper. Zo kunnen we inspelen op de nieuwste trends qua architectuur en afwerking. Tevens anticiperen we op de nieuwe sociaal economische en ecologische ontwikkelingen die zich aanbieden in deze steeds veranderende sector van de vastgoed. Onze woningen zijn dan ook BEN-woningen (Bijna Energie Neutraal).

Studentenhuisvesting

De studentenresidenties van Immo Patrimo zijn aangepast aan het hedendaags gebruikscomfort, comfortabel ingericht en voorzien van aangename gemeenschappelijke ruimtes. Schoonmaak en herstellingen gebeuren door ons eigen onderhouds- en klusjesteam.

Commercieel

Handelaars en bedrijven kunnen ook bij Immo Patrimo terecht. Wij bieden hen commerciële ruimtes en kantoren aan met een AAA-ligging of dicht bij een kerngebied. Parkings en opslagruimtes zitten ook in ons aanbod.

Gronden

Als lokaal vastgoed bedrijf biedt Immo Patrimo ook (bouw)gronden aan. U bent vaak niet verplicht te bouwen, en al zeker niet verplicht om met ons te bouwen. Bent u op zoek naar een grond in de buurt van groot-Leuven, aarzel zeker niet ons te contacteren.

Projecten

De grootste uitdaging van een vastgoed bedrijf blijft om grootse ideeën om te zetten in haalbare projecten. We pinnen ons ook niet vast op één bepaalde doelgroep, ieder project heeft een andere invalshoek en vraagt een eigen aanpak. Momenteel is ons grootste project de verkaveling ‘Klein Dalenpark’ – hier verkopen we in de eerste plaats particuliere woningen, alsook de bouwgronden apart. In de nabije toekomst zal ook een volgend project klaar zijn voor verhuur/verkoop. Dat speelt zich af aan de Vaartkom te Leuven – de nieuwste hippe ‘place-to-be’. Deze site is bezig aan een moderne heropleving dankzij het Hungaria-project en de nieuwe horeca zaken die zich daar gevestigd hebben. Hier spelen we vooral in op de doelgroep van expats - die zich in het Leuvense (tijdelijk) willen settelen - alsook de ‘Yuppies’ die Leuven rijk is.

Verkopen en aankopen van vastgoed

Mocht u nog naar een specifieke investering op zoek zijn, gelieve ons te contacteren daar wij buiten dit aanbod steeds appartementen, studentengebouwen of handelspanden te koop aanbieden.

Hebt u zelf een commerciële ruimte, een studentenwoning, een opbrengstpand of grond te koop, neem gerust met ons contact op. Wij staan open voor een verkennend gesprek.